This scheme is for a Client looking for a New Build Artist’s Studio in Newton. The building was designed to sit comfortably within the landscape and the surrounding buildings, matching the materials palette, as well as the roof pitch. The building uses very traditional materials, but in a contemporary form. The random sandstone and natural slate are complemented by soft grey rain water goods, fully glazed openings using sliding pockets doors, and a full height, well lit, interior. The project is on site in May 2016 and due for completion late summer.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/29/d416812479/htdocs/clickandbuilds/insightarchitecture/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
Write a comment:

*

Your email address will not be published.